Nagyon sok rendezvényt szerveztünk már, esküvőktől kezdve, konferenciákig volt már minden. Elképesztő, hogy a megrendelőknek milyen elvárásaik vannak, ezért egy jó rendezvényháznak fel kell lennie szerelve mindennel, nem elég csak a helyszín megléte pár asztallal és székkel.

Mostanában corgon palackba kezdtünk el befektetni. Tudni illik ez egy olyan gázkeverék, amelyet első sorban hegesztésre használnak. Egyre elterjedtebb ennek a használata, ugyanis hatékonyabb az egyszerű széndioxid alkalmazásánál. Az utóbbi időben egyre nagyobb szükségünk lett erre, mivel gyakran kell ezt-azt átalakítani. Nem lenne értelme mindig új kiegészítőket vennünk, az ember abból gazdálkodik, amije van.

Mivel nincs időm mindig egyik helyről a másikra rohanni, ezért a legtöbb dolgot az internetről szerzem be. Számomra nagyon fontos, hogy megbízható felületről rendeljem meg a termékeket, hiszen nem csak nekem, hanem az ügyfeleinknek is elégedetteknek kell lenniük velük. Mellesleg az is előny, ha egy cég minél hamarabb ki tudja szállítani a megvásárolni kívánt árucikket. Így tehát a corgon palack megvásárlására is olyan felületet kerestem, amelyben úgy éreztem, hogy teljes mértékben megbízhatok. Több helyen is utána néztem, és én ezt az oldalt találtam a legmegbízhatóbbnak. Nem csak corgon palackokkal foglalkoznak, hanem többek között még oxigén, hélium, nitrogén, valamint PB gázpalackokkal is. Ez egy igazi rendezvényszervezőnek egy igazi főnyeremény, gondoljunk csak a héliummal telt lufikra, amikért nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is odáig vannak. Mindegyikből vannak különböző méretűek, így a vásárló kedvére eldöntheti, hogy melyiket választja, melyikre van szüksége. Mivel nálunk elég gyakran vannak rendezvények, és sokszor van szükség különböző hegesztésekre, ezért számunkra az ötven literes, 200 BAR nyomású palack a legideálisabb. Azoknak azonban, akik csak otthon a kis műhelyükben dolgoznak vele, azoknak elegendő egy kisebb, mondjuk egy öt vagy tíz literes palack. Az gáz tartáján látszik, hogy megfelelő minőségű, jól szigetelő fémből készültek, a gáz maga, pedig szintén jó minőségnek örvend, amellyel könnyű dolgozni. A palack megrendelése is viszonylag egyszerű. Mindössze az oldalon feltüntetett telefonszámot kell tárcsázni, és elmondani, hogy mit is szeretnénk. A terméket Budapesten, és annak 20 km-es körzetében ki is szállítják. Miután a palack kiürült, elég ismét csak felhívni őket, és kicserélik azt. Magánszemélyeknek, kis- és nagyvállalkozóknak szerintem egyaránt megéri, ha ilyesmire van szükségük.

Nem olyan rég történt, amikor egy új irodaházat kellett felavatnunk, és a megrendelők szerettek volna egy boltíves kaput, tudjátok olyat, amely lufikkal van díszítve. Ez nem is lett volna akkora gond, csakhogy ez a fém kapu több helyen is a szállítás közben sérült. A lufik is már mind fel voltak fújva, lemondani nyílván nem lehetett már. Egy kisebb pánik tört rám, hogy úr isten, mégis hogyan fogom én ezt megoldani. És ekkor megcsörrent a telefonom, hogy meghozták a megrendelt gázpalackot. Mondanom sem kell, hogy ezzel a karrieremet mentették meg. Szerencsére még épp időben voltunk és a munkatársaim sikeresen meghegesztették ezt az állványt. Gyorsan feldíszítettük és pár perccel a kezdés előtt kész is voltunk mindennel. A rendezvény sikerrel zárult, mindenki elégedetten távozott.

Nem lehet mindig a szerencsében bízni, érdemes elébe menni a dolgoknak. Ezért legyünk felkészültek, és szerezzünk be időben mindent, amiről úgy véljük, hogy szükségünk lehet rá, legyen szó rendezvényszervezésről, vagy magáról a háztartásunkról. Hiszen, amikor vendégeket várunk is készülnünk kell, és sosem lehet tudni, hogy milyen váratlan események veszélyeztetik a sikeres kimenetelét a dolgoknak.

Nincs annál nagyobb büszkeség, mint amikor elismerik a munkádat, és a munkatársaid is azt látják rajtad, hogy ura vagy a helyzetnek. Én már tudom, hogy corgon palack nélkül nem indulok el olyan rendezvényre, ahol esetleg szükségem lehet rá, ezért mostanság mindig van nálunk tartalékba egy kisebb palack, amely könnyedén szállítható.