A legszebb dolog a világon, egy gyermek érkezése. Én már kiskoromba tudtam, hogy sok gyermeket szeretnék. Nem számított mennyi nyűg, kínlódás ér majd miatta, mindenképp tudtam, hogy annyi legyen, amennyit csak el tudok tartani. A párválasztásnál is fontos volt ez a dolog nekem. Nem mentem volna hozzá olyanhoz, aki nem akar gyereket.

Viszont egy gyermek nagy felelősség, így aztán kicsit lejjebb kellett adnom az elvárásaimból. Tudtam, hogy ehhez sok szükséges feltételt meg kell teremteni. Addig is az unokaöcsémmel babázom. Az unokaöcsém, Beni, már nem kisbaba, de én még annak tartom. Most lesz nemsokára 4 éves. Sokat vagyok a nővéreméknél, sokszor megkérnek, hogy vigyázzak rá, én pedig minden lehetőséget megragadok, hogy egy kicsit legalább Benivel lehessek. Hihetetlenül okos és jól nevelt fiú. Nem elfogultság ilyet állítani, hiszen a legtöbb gyerek ebbe a korba nagyon hisztis és rossz tud lenni. Amikor már közeledni látszott Beni szülinapja, úgy döntöttem megkérdezem őt:

  • Mit szeretnél kapni tőlem szülinapodra Benike?

Benike elvigyorodott:

  • Mancs őrjáratos játékot! MANCS ŐRJÁRAAAT! – kiabálta, majd elkezdett futkorászni.

Olyan édes. De talán ezt magamtól is kitalálhattam volna. Beni imádja azt a mesét, rengetegszer néztük már együtt.

Na jó, Beni feladta a leckét. De hol találok én mancs őrjárat játékot? Jelenleg annyi a teendőm, hogy vásárolni sincs időm elmenni. Vajmi kevés esélyt láttam rá, de úgy gondoltam, jó lenne, ha keresnék valami rendelős oldalt. Attól féltem, hogy az ilyen oldalak nagyon drágák és sokat kell várni, amíg egy játék megérkezik. De csodák csodájára végre rátaláltam egy webshopra, aminek az volt a neve, hogy jatekwebshop.eu. Azért találtam nagyszerűnek ezt az oldalt, mivel rengeteg a választék és rengeteg akció is van. A mancs őrjárat játékokat a kategóriák szűrésével egyszerű volt megtalálni. Korcsoport, gyártó és ár szerint is lehet szűrni a találatokat, így az ember könnyedén megtalálja a megfelelő játékot a gyereknek. Mancs őrjáratos plüss, roller és társas is megtalálható volt.

Ráadásul a leírás szerint 20 ezer forint felett ingyenes a szállítás. És a szállítási időt olyan 2-3 munkanapra becsülik. Ez rendkívül rövid idő, így megnyugvást adott, hogy van időm válogatni.

Nagy sokára végre sikerült kiválasztani azt a játékot, ami tetszene Beninek. Illetve játékokat, mert többet vettem neki, hiszen úgyis olyan olcsóak voltak.

Miután feladtam a rendelést tényleg pár napon belül kihozták. A futár nagyon kedves és pontos volt, így borravalót is adtam neki. Kibontottam a csomagot, melyben minden megvolt, és még szebbnek, színesebbnek is tűnt, mint a képeken. Nagyon meg voltam elégedve a játékokkal. Legközelebb is innen fogok rendelni Beninek ajándékot. Sőt, a saját gyerekemnek is innen fogok venni!

És hogy Beni örült-e neki? Na, erre én is kíváncsi voltam. Számoltam a napokat, hogy mikor adhatom oda neki. A szülinapi bulijára már pár ovis társ is eljött. Így féltem, hogy háttérbe szorulok. De ilyenről szerencsére szó sem volt, nagy örömmel köszöntötte az ő nénikéjét.

Mikor pedig elfújta a tortát, és kibontotta az ajándékot, amit tőlem kapott, nagyon megörült neki. Látszott a szemén, a mosolyán, hogy nagyon boldog. Odajött rám nevetett és megölelt. Ezt követően pedig egész este a mancs őrjárat játékokkal játszott.

Egy gyerek mosolya felbecsülhetetlen, minden áldozatot megér!