Amikor egy barátnőm elrángatott egy rendezvényközpontba valamilyen kiállításra, ami egyáltalán nem érdekelt, még nem hittem hogy jól fogok szórakozni végül. A kedvében akartam járni, és megdumált hogy ne menjen egyedül, de őszintén, azt sem tudom megmondani hogy milyen programon is voltunk pontosan. Valahogy egyáltalán nem kötött le a dolog.

De ami mindig kiutat jelent az unalomból, az az, ha új embereket ismerünk meg. Több barátra is szertettem már úgy, hogy mindenféle programon szóba elegyedtem idegenekkel. Remek beszélgetések szoktak kisülni és néha még úgy információkat is megtudok.

Ez volt a mostani rendezvényen is, ahol beszélgetésbe elegyedtem egy szimpatikusnak tűnő pasival. Elmesélte, hogy autó szerelő, és főleg nyári gumik felszerelésével foglalkozik. Ezt nagyon érdekesnek találtam, ezért tovább kérdezgettem.

Elmesélte, hogy mennyi balesettel találkozott, amit túlhasznált gumik okoztak. Az EUs szabály szerint 1,6 mm mély vájat alatt már cserélni kell a gumit, de ajánlott már 3 mm-nél elgondolkozni a cserén. Hiszen az út és a gépjármű között az egyetlen kapcsolat a gumiabroncs. És ha ez sérült, vagy nem megfelelően működik, annak végzetes következményei lehetnek. Minél kisebb a tapadás, annál veszélyesebb lesz utazni.

Aztán az is kiderült, hogy egy gumiabroncsot árusító webshophoz köthető szervizben dolgozik, ahol nagy választékban vannak nyári gumik. 30.000 féle abroncsot lehet tőlük vásárolni személyautóra, kisteherautóra, teherautóra vagy akár motorra is. Mindenféle márka és méret megtalálható itt.

Meg is mutatta a weboldalt, és nagyon megtetszett. Többféleképpen is lehet szűrni a keresési eredményeket és a termékeket. Az egész weboldal használata nagyon felhasználóbarát. Vannak továbbá hasznos információk is, amik segítenek a vásárlóknak eligazodni a rengeteg műszaki adat között. És még képeken is illusztrálva vannak a nyári gumik.

Egyébként minden nyári gumi új és kifogástalan minőségű. Még pénz visszafizetési garanciát is vállalnak, hogyha mégsem vagyok elégedett a náluk vásárolt gumival, visszaadják az árát. Egyébként pedig minimum 2 év garancia van a nyári gumikon.

Vannak náluk továbbá remek akciók, amik segítenek pénz spórolni. De ezen kívül is igyekeznek a legkedvezőbb áron árulni a nyári gumikat, hogy minden vásárló maradéktalanul elégedett lehessen. Személyesen is át tudjuk venni a rendelésünk, és akkor meggyőződhetünk róla, hogy tényleg a megfelelő gumit kapjuk. De futárszolgálattal is rendelhetünk. Ha délig rendelünk hétköznap, akkor másnap már meg is kapjuk a kívánt terméket.

Nagyon hasznosnak találtam ezeket az infókat. Hiszen nekem is van autóm, és most már tudom, honnan érdemes nyári gumit beszerezni. Ezért már megérte eljönni a rendezvényre!